Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό από Σαμαρά

Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό από Σαμαρά

«Από την μπλόφα πήγε στην παραπλάνηση»

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον για μυστική ατζέντα και ζητώντας από τους ψηφοφόρους να στείλουν πιο ισχυρό μήνυμα την δεύτερη Κυριακή.

Από τη Χίο, όπου περιόδευσε για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του Π. Βογιατζή για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι «μετά τον εκβιασμό και την μπλόφα της πρώτης Κυριακής ο κ. Παπανδρέου άλλαξε και πάλι γραμμή και θυμήθηκε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών».

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε «ο κ. Παπανδρέου από την μπλόφα πήγε στην παραπλάνηση πάντα με τον ίδιο στόχο, να αποφύγει να πάρει το μήνυμα του ελληνικού λαού και να αλλάξει πορεία».

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι ψήφισαν οι Έλληνες την πρώτη Κυριακή και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά πως η ψήφος τους την επόμενη Κυριακή θα είναι η πιο αποφασιστική απάντηση στα νέα μέτρα του μνημονίου που έρχονται».

Νωρίτερα ο κ . Σαμαράς είχε αναφερθεί στην επέτειο της απελευθέρωσης της Χίου και της ενσωμάτωσής της στην μητέρα πατρίδα. Αναφέρθηκε στον κ. Π. Βογιατζή λέγοντας ότι «διαθέτει ικανότητες και αγάπη για την Χίο και για το Β. Αιγαίο καθώς και σχέδιο και εμπειρία για τις σκληρές ώρες που διέρχεται ο τόπος
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια