Προσαγωγές, συλλήψεις και τραυματίες στη σημερινή επέτειο

Προσαγωγές, συλλήψεις και τραυματίες στη σημερινή επέτειο

ΔΕΙΤΕ: Πεδίο μάχης θύμιζε σήμερα το κέντρο της Αθήνας

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο προσήχθησαν συνολικά 69 άτομα. Από αυτά, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, 23 κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα. Επίσης, από τος συγκρούσεις με τους κουκουλοφόρους, τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί. Το πεδίο μάχης το βράδυ μετατοπίστηκε γύρω από την πλατεία των Εξαρχείων, όπου βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Νωρίτερα, ένας άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο τραυματισμένος από το σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Ο ίδιος δήλωσε ότι τραυματίστηκε στο πόδι από κροτίδα. Δύο φωτορεπόρτερ καταγγέλλουν ότι τους χτύπησαν αστυνομικοί της ομάδας «Δέλτα» στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και πως έσπασαν τη φωτογραφική μηχανή του ενός από αυτούς.

Κλεφτοπόλεμος με πέτρες και μολότοφ μεταξύ των νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε το απόγευμα και στη Μεσογείων,  κοντά στο Μέγαρο Μουσικής αλλά και μπροστά στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα.

Επεισόδια σημειώθηκαν τέλος και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Βόλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια