Άρχισαν τα όργανα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Άρχισαν τα όργανα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Παναγιωτακόπουλος VS κυβέρνησης και Παπακωνσταντίνου

Πριν ακόμη παρουσιαστεί ο νέος προϋπολογισμός, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος «ξαναχτύπησε» και τα... όργανα αρχίζουν και πάλι στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την οικονομία.

Σε γραπτό του κείμενο, ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» καλεί
τον πρωθυπουργό να αλλάξει πρόσωπα στο οικονομικό επιτελείο και ρότα στην οικονομική πολιτική, ενώ μιλά για κρίση του αντιπροσωπευτικού συστήματος που ανέδειξαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο πρώην συγκεντρωσιάρχης του ΠΑΣΟΚ επιμένει στο χαρακτηρισμό του «μαθητευόμενος μάγος» κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κατά του οποίου στοχεύει προσωπικά, ενώ ζητεί «σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης».

«Οι περικοπές μισθών δεν συνιστούν πολιτική για να εξέλθει η χώρα από την κρίση», αναφέρει χαρακτηριστικά και υποστηρίζει το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου από το μηχανισμό στήριξης.

Χαρακτηρίζει τα κέρδη του ΠΑΣΟΚ από τις δημοτικές εκλογές «επικοινωνιακά και αυτοδιοικητικά» και για «δημοκρατία του 1/3», λόγω της αποχής και εκφράζει την άποψη ότι η κυβέρνηση κέρδισε την ανοχή και όχι την αποδοχή του εκλογικού σώματος για την οικονομική πολιτική του.

Και καταλήγει με νόημα: «Η έξοδος από την κρίση απαιτεί συστράτευση όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και την ύπαρξη μιας νέας ηγετικής ομάδας που θα δώσει όραμα και πνοή στον ελληνικό λαό και προοπτική στη χώρα. Χρειαζόμαστε δημοκρατική νομιμοποιημένη ηγετική ομάδα και όχι διορισμένη».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια