Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Μίχας-Μιχαλολιάκος

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Μίχας-Μιχαλολιάκος

Τι ανέφεραν για τον Πέτρο Μαντούβαλο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μίχας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανέφερε «ότι η μάχη είναι πολύ δύσκολη - τα προβλήματα του Πειραιά είναι πολλά» ενώ τόνισε ότι του έκανε εντύπωση που ο κ. Μαντούβαλος χθες είπε ότι ο κόσμος δεν είναι αγέλη και σήμερα στηρίζει τον κ. Μιχαλολιάκο. «Εκείνος βέβαια ξέρει καλύτερα τους λόγους που θέλει να τον στηρίξει», πρόσθεσε ο κ. Μίχας.

«Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε τους Πειραιώτες ήρεμους να επιλέξουν αυτή την Κυριακή δήμαρχο και όχι κομματάρχη. Εκείνο που πραγματικά πιστεύω είναι ότι βρίσκονται μπροστά μας τα προβλήματα του Πειραιά και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με προσωπικούς ανταγωνισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες. 

Την Κυριακή για μένα το μεγάλο στοίχημα είναι πόσος κόσμος θα έρθει στην κάλπη καθώς είναι τεράστιο ζήτημα να έχεις αποχή 50 με 60%» πρόσθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία» Γιάννης Μίχας.

Παράλληλα επιτέθηκε στον . Μιχαλολιάκο κατηγορώντας τον ότι απαξίωσε τους πολίτες που τον ψήφισαν για βουλευτή με την παραίτηση του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν ξέρει τίποτα για τον Καλλικράτη». 

«Εγώ οφείλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τη στήριξη στην υποψηφιότητά μου του Πέτρου Μαντούβαλου και οποιουδήποτε άλλου πειραιώτη πολίτη» δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Στόχευσή μου είναι μία ισχυρή δημοτική πλειοψηφία που την επομένη των εκλογών θα συγκρουστεί με τα προβλήματα του Πειραιά και προπαντός με την νοοτροπία που καλλιεργήθηκε της ηττοπάθειας και της μοιρολατρίας», πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Στο μεταξύ Υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μίχα στο Δήμο Πειραιά, τάχθηκε ομάδα δημοτικών συμβούλων από το συνδυασμό του Πέτρου Μαντούβαλου «Πειραιάς Πόλη Θρύλος».

«Ο καταλληλότερος δήμαρχος για τον Πειραιά είναι ο Γιάννης Μίχας και τον οποίο και στηρίζουμε παρά τις όποιες ιδεολογικές και κομματικές διαφορές» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βοϊδονικόλας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια