Γ. Βαρβιτσιώτης:Πολιτικό λάθος η παραπομπή του Α. Παπανδρέου

Γ. Βαρβιτσιώτης:Πολιτικό λάθος η παραπομπή του Α. Παπανδρέου

Αμφισβητεί τον τίτλο του επιτίμου προέδρου της ΝΔ για τον Κ. Μητσοτάκη

Με μια οξύτατη δήλωση ο Γ.Βαρβιτσιώτης από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ αμφισβητεί τα όσα είπε ο Κ. Μητσοτάκης.  Δηλώνει ότι ο ίδιος αλλά και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν αντίθετοι στην παραπομπή του Α. Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο και παράλληλα αμφισβητεί και τον τίτλο του επιτίμου προέδρου...
της ΝΔ για τον πρώην πρωθυπουργό μετά τα όσα είπε χθες για την ΝΔ. «Είναι προφανές-σημειώνει ο Γ.Βαρβιτσιώτης- ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θυμάται ή επιλέγει να μην θυμάται ότι τον επισκέφθηκα, δύο φορές μάλιστα, για να του επισημάνω ότι θα ακολουθήσω όποια απόφαση λάβει η Κυβέρνηση πλην όμως θεωρώ ότι είναι πολιτικό λάθος η παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο».
Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ακόμη ότι ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν ήταν αντίθετος με την παραπομπή.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Μητσοτάκης ότι ο Κ. Καραμανλής ναι μεν ουδέποτε δημοσίως αναφέρθηκε στο θέμα αυτό πλην όμως δεν προέβη σε καμία απολύτως διάψευση ότι ο ίδιος είχε διατυπώσει πως «τον τέως Πρωθυπουργό δεν τον στέλνεις φυλακή, τον στέλνει ο λαός σπίτι του, άποψη που ευρέως κυκλοφορούσε στην κοινή γνώμη».
Και αυτά μεν ανάγονται στο παρελθόν και θα κριθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος. Όμως ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνέντευξη καταφέρετο απ’ αρχής μέχρι τέλους εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, έφθασε μάλιστα να πει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα χωρίς μέλλον.
Διερωτώμαι πώς όλα αυτά συμβιβάζονται με τον τίτλο του επίτιμου Προέδρου τον οποίο φέρει. Μήπως θα έπρεπε να παραιτηθεί από τον τίτλο αυτόν;
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια